Loading...

Maro i Baro Apartments - Dubrovnik

Apartmani Maro i Baro s prekrasnim pogledom na more i tvrđavu Lovrijenac

Apartmani se nalaze u Dubrovniku s prekrasnim pogledom na more i tvrđavu Lovrijenac. Izvana rustikalna kamena kuća s prekrasnom okućnicom skriva tri moderno uređena apartmana. Svaki apartman odiše skladom modernih i rustikalnih elemenata. Svi apartmani su klimatizirani i imaju besplatan bežični pristup internetu.

Udaljeni su od stare gradske jezgre svega 400 m. Nalaze se u blizini javne garaže, 10ak minuta hoda od stare gradske jezgre a 15 minuta hoda od šljunkovite plaže na Pločama.

Ukoliko želite istraživati Dubrovnik i okolicu u blizini je i autobusna stanica s koje linije voze u smjeru Župe dubrovačke, Cavtata i dalje u Konavle. Na istom mjestu se možete popeti na žičaru i za par minuta vožnje doći na Srđ i uživati u nevjerovatnom pogledu na Dubrovnik, Lokrum i otvoreno more.

U blizini apartmana možete pronaći, kafić, pekaru i trgovinu a stari grad i okolica su prepuni restorana za sve ljubitelje dobre hrane.

Nudimo Vam odmor u mjestu na koje ćete se rado vraćati i s jednakim veseljem biti dočekani. Mediteranska priroda, čisto more, kao i kvalitetan smještaj apartmana Maro i Baro zadovoljit sva Vaša očekivanja!